Laitteen verkon käytön esto

Voit estää verkon käytön laitteelta seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Siirry Älykoti-kohtaan ja napsauta Älykodin valvonta -osion Näytä-painiketta.
    • Napsauta sovelluksen pääikkunan Älykodin valvonta -kohdan Näytä-painiketta.
    • Klikkaa <verkon nimi> -linkki', joka näkyy pääikkunan alaosassa.
  3. Valitse Älykodin valvonta -ikkunassa laite, jonka haluat irrottaa.

Tämä tuo näkyviin ikkunan, jossa on tietoja tästä laitteesta ja laitteen MAC-osoitteesta.

4. Kirjoita laitteen MAC-osoite muistiin
  5. Estä laitteen MAC-osoite selaimesi asetuksissa. Käy tietyn toimittajan verkkosivustolla nähdäksesi reitittimesi käyttöoppaan.

Kun MAC-osoite on estetty, laite ei voi muodostaa yhteyttä verkkoon.